Változás! Gyermekétkeztetés

Tisztelt Szülők!

 

Tájékoztatom Önöket, hogy településünkön 2020. július 6-tól az óvodai és az általános iskolai gyermekétkeztetés rendelése, illetve lemondása az alábbiak szerint módosul:

 

ha az intézményi gyermekétkeztetést betegség vagy más egyéb ok miatt a gyermek nem veszi igénybe, a szülő (mint kötelezett) köteles az intézményi étkeztetést biztosító élelmezésvezetőnél (2463 Tordas, Szabadság út 134.) bejelenteni írásos formában reggel 9 óráig (e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) vagy személyesen:

a/ a távolmaradást és annak várható időtartamát, valamint

b/ a gyermek mikor veszi újból igénybe a gyermekétkeztetést.

 

Ebben az esetben a bejelentést követő naptól a távolmaradás idejére mentesül az intézményi gyermekétkezésért fizetendő térítési díj fizetésének kötelezettsége alól. Amennyiben nem jelenti be a távolmaradást, a térítési díj kiszámlázásra kerül, mivel az ételt a gyermek részére elkészítették. 

A közétkeztetést igénybe vevők az ellátásért (étkeztetésért) intézményi térítési díjat kötelesek fizetni Tordas Község Önkormányzat Képviselő testületének az étkeztetési térítési díjakról szóló 6/2007 (II. 13.) számú rendelete alapján.

 

A térítési díjat a közétkeztetésben résztvevőknek az étkezés igénybevételét követően, havonta utólag kell fizetni.

 

Tájékoztatom Önöket, hogy ha 100%-os kedvezményt vesznek igénybe gyermekükkel, az azt jelenti, hogy a gyermek távolmaradása esetén az intézményi térítési díjat az Önkormányzatnak kell megfizetni Önök helyett, azt normatív támogatásként az Önkormányzat megigényelni nem tudja. Emiatt Önöknek kötelességük az étkezést lemondani, ha nem veszik igénybe, illetve újbóli igény szerint megrendelni azt az élelmezésvezetőnél.

Együttműködésüket köszönjük!Tordas, 2020. július 1.

 

Tisztelettel: dr. Zay Andrea sk.

    jegyző

 

Névnapok

Tegnap : Berta, Bettina
Ma : Ibolya
Holnap : László
Holnapután : Emőd

Bejelentkezés