Júliusi Újságcikk

Balogh József

            Vakáció

Nyakunkon a nyár már,

nyomában a játék,

mezőt, hegyet járni

eltökélt a szándék.

 

A csavargó szélben

táncoljon a labda,

és a játékot mi

nem is hagyjuk abba!

 

Mert élet a játék,

bár minden nap véges,

legyen az ép testben

lelkünk naptól fényes!

 

 

Mesevár napon a Szivárvány együttes műsorával kedveskedtünk az óvodásoknak. Kézműves foglalkozásokon a gyerekek szülők segítségével készítettek mókás lufi figurákat, pillangó bábokat és pompás ügyességi játékokon tehették próbára magukat. Persze az arcfestés és a csillám tetoválás sem maradt ki a szórakozásból.

Nyár közeledtével nemcsak a nevelési év vége tennivalói nőttek meg, hanem bizony a nagycsoportos gyermekek is kinőtték az óvoda falait. Elérkezett számukra a nagy nap, amikor elköszöntek az ovis társaiktól, óvónéniktől, dajka néniktől. Ballagásuk alkalmával színvonalas műsorral kedveskedtek szüleiknek, meghívott vendégeiknek. A Nyuszi csoportosok esernyő- és fátyoltánca kedves versek kíséretében nagy sikert aratott. A Süni csoportosok Gyere velem a vásárba címmel mutatták be műsorukat, majd versekkel búcsúztak el az óvodától.

A Katica csoportos gyermekek az évzárójukon Pünkösdölő műsort mutattak be, a legkisebbek a  Csibe csoportos óvodások a legkedvesebb dalaikból, verseikből, meséikből válogattak össze egy csokorra valót.

Nem felejtkeztünk meg az apukákról sem, hiszen apák napja alkalmával verssel kísért kis meglepetéssel köszöntötték őket a gyerekek.

Egy szép napsütötte nyári napon Komoróczki András örvendeztette meg a gyerekeket a tájfutás szépségével. Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy színesítette programjainkat!

Ismét búcsúznunk kell. Szilágyi Istvánné, Gyöngyi néni 40 év közalkalmazotti munkaviszony után nyugdíjba ment. Kívánunk neki nyugdíjas éveiben is számos örömteli, új élményt és jó egészséget!

 

A nyárra mindenkinek kellemes kikapcsolódást, élményekkel teli vakációt kívánok!

 

                                                                                                              Diósiné Besenyei Boglárka Mária

 

Csibe csoport

 

Süni csoport

 

Katica csoport

 

Nyuszi csoport

 

 

Névnapok

Tegnap : Emese, Sarolta
Ma : Csaba
Holnap : Apollónia
Holnapután : Ellák

Bejelentkezés