Januári hírek

A hosszú téli szünet után ismét gyerekzsivaj tölti be az óvodát. Az idei évben is sok program, meglepetés várja a kicsiket.
Mielőtt az új évi programokról írnék, egy kis visszatekintés az elmúlt év végéről. Karácsonyi ünnepségünket a Katica csoportban tartottuk, ahol a nagycsoportos óvodások mesejátékát, zenés gyertyás produkcióját csodáltuk meg. A kis műsor után finomabbnál finomabb süteményeket kóstoltak a gyerekek. Majd a csoportokban folytatódott a meghitt ünneplés. Felcsendültek a jól ismert karácsonyi dalok. Örültünk, hogy a meghívott vendégek megtisztelték jelenlétükkel az összejövetelünket.
Január hónapban minden csoportban szóba került a madarak téli etetése. Kis kezek készítették a madáretetős díszeket; festették, színezték a madárfigurákat. A Süni csoportos gyerekek még madáreleséget is formáztak a magvakból, gyümölcsökből.
Készülünk az év eleji programokra. Elsőként az egészséghét kerül megrendezésre. Az egészséges életmódról, a helyes táplálkozásról, az egészség megőrzéséről tanulnak a gyerekek. A farsangi mulatságunkat február 23-án tartjuk, melyet minden évben nagy örömmel teli várakozás, készülődés előz meg. Az óvodások által izgatottan várt medve hét sem fog elmaradni. Mindezek mellett még bábelőadást is tervezünk a gyerekeknek.
S, hogy milyenek lettek ezek a programok? A következő Mesevár beszámolóból kiderül!

Bányai Rita

DSCN1357 DSCN1345

DSCN1348 DSCN1339

Névnapok

Tegnap : Vince, Artúr
Ma : Zelma, Rajmund
Holnap : Timót
Holnapután : Pál

Bejelentkezés